Кратко видео кое ќе ви послужи брзо да се потсетите како се делат ненасочените агли според големината!

Vidovi agli

Видео на кое секогаш има потреба да се навратиме без разлика на одделението или годината од средно образование на која припаѓате.Следете ја www.matematikazasite.com!

Следете ги информациите и материјалите кои ќе бидат објавени во иднина со поврзување на профилите на www.matematikazasite.com на Facebook, Instagram, Twitter и Youtube со користење на копчињата подолу.

 

Tags: ,