Приказ на конструирање на насочени агли на едноставен начин.

Konstrukcija na nasocheni agli

Претставување на насочени агли кои имаат повеќе од 360 степени (позитивни или негативни)!Следете ја www.matematikazasite.com!

Следете ги информациите и материјалите кои ќе бидат објавени во иднина со поврзување на профилите на www.matematikazasite.com на Facebook, Instagram, Twitter и Youtube со користење на копчињата подолу.

 

Tags: , ,